Himalája só az ételek ízesítéséhez

Himalája só
Himalája só

Ne dőljünk be annak a hiedelemnek, miszerint teljesen mindegy, hogy milyen típusú sóval ízesítjük az ételeket! Higgyük el, hogy jelentős különbségek lehetnek az egyes fajták között. A Himalája só például azért lehet jó vétel, mert igen nagy tisztasággal rendelkezik.

Sajnos a hagyományos termékek általában a tengerből származnak, ami már egészen szennyezettnek mondható. Ennek következtében kevesebb káros anyagot vihetünk be a szervezetünkbe, ha a hagyományos ételízesítő helyett a Himalája sót használjuk.

Mivel a Fittkuckó oldalán kapható termék a hegyek mélyéből származik, ezért lényegében nem tartalmaz káros anyagokat, ami nagyon előnyös lehet a szervezet szempontjából. Azonban hiba lenne azt hinni, hogy korlátlanul fogyasztható, hiszen a szervezetnek csak mérsékelt mennyiségben van szüksége a Himalája só bevitelére.

Ennek következtében azt ajánljuk, hogy alaposan válogassa meg, milyen ételízesítőt használ a főzés során, illetve ne tegyen túl sok sót a fogásokba, mert ez hosszútávon nem tesz jót!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás