Címke:

Himalája só az ételek ízesítéséhez

Ne dőljünk be annak a hiedelemnek, miszerint teljesen mindegy, hogy milyen típusú sóval ízesítjük az ételeket! Higgyük el, hogy jelentős különbségek lehetnek az egyes fajták között. A Himalája só például azért lehet jó vétel, mert igen nagy tisztasággal rendelkezik. Sajnos a hagyományos termékek általában a tengerből származnak, ami már egészen szennyezettnek mondható. Ennek következtében kevesebb […]

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás