Címke: sousvidechef

A vákuumcsomagoló hosszú tarolást biztosít

Az otthoni ételkészítés és a kereskedelmi teljesen eltér egymástól. Amíg a konyhában főtt ételeket gyorsan elfogyasztjuk, mindössze néhány óra vagy nap alatt, addig a második esetben gondoskodni kell minél hosszabb távon történő eltarthatóságról. Ennek érdekében lett kifejlesztve a különleges vákuumcsomagoló berendezés.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás