Ki ne ismerné a Méthode Traditionnelle fajtát?

Méthode Traditionnelle

Ha elégedettek vagyunk egy termékkel vagy szolgáltatással, szinte biztosak lehetünk abban, hogy mögötte már egy kiforrott, jól átgondolt, precíz mérnöki tervezés áll, ezért olyan jó minőségű az adott dolog. A francia Méthode Traditionnelle eljárás nevéből fakadóan is a tradícióról, hosszú évszázadok hagyományairól szól. Ez megalapozottan bizonyítja, hogy a pezsgő, mint egyfajta közkedvelt habzóbor, miért annyira népszerű és fenséges.

A Méthode Traditionnelle méltán híres eljárás, amit szinte minden pezsgőgyártó alkalmaz a termékeinek az előállítási technológiájában. Már ez érlelés korai szakaszában a palackba kerül a leendő pezsgő és a több hétig tartó folyamat teljes ideje alatt ott is marad.

Az eljárás lényege, hogy a minőségi szőlő alapanyag minél hamarabb a saját tároló edényébe kerüljön és ott forrja ki magát. Ezzel a Méthode Traditionnelle bebizonyította azt, hogy a minőségi pezsgő mennyire a hagyományok függvénye. A palackozás után, az üdítő nedű a boltok polcaira kerül, majd a fogyasztók poharába.