Megbízható cefre pH mérő sörfőzéshez

cefre ph mérő
Cefre pH mérő

A vízkeménység mutatójának ellenőrzésével nemcsak a víz, hanem például a sör és más alkoholtermékek savasságát is megmérhetjük. A leolvasások alapján beállíthatjuk az ideális értékét, kiválasztva például a főzés legkényelmesebb vagy legszükségesebb körülményeit.

A cefre pH mérő kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve, mivel a főzés során ezt az értéket sokszor kell ellenőrizni. A felhasznált minta minőségének ebben a folyamatban nagy jelentősége van. A szint meghatározásához kismennyiségű hűtött mintára van szükség. Néhány cefre pH mérő csak egy adott hőmérsékleten képes megfelelő értékeket mutatni, míg mások automatikusan korrigálják a hőmérsékletet a megadott tartományban.

Azonban még akkor is, ha automatikus hőmérséklet kompenzációval rendelkező műszert használunk, a mintát mindig le kell hűteni a mérések elvégzése előtt, mivel az elektródák sokkal gyorsabban égnek ki, ha magas hőmérsékletű folyadékokba helyezik azokat. Ezért a tesztfolyadék hűtése megakadályozza a cefre pH mérő idő előtti meghibásodását.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás