Szereted a kávés desszertet vagy a likőrös süteményt? Sokan szeretik és nagyon sok sütemény recept leírásban, szerepel is, hogy bele kell tenni a süteménybe. Ezek az összetevők különleges íz világot kölcsönöznek a süteménynek és ez által még finomabbak, lesznek. Még jobban szeretnénk többet enni belőlük. Tehát vendégem vagy egy kávés sütemény receptolvasásra. Hozzávalók: 40 dkg sima liszt, 25 dkg vaj, 2 tojás, 5 dkg porcukor és fél csomag sütőpor. Tésztát kell gyúrni a lisztből, vajból, két tojásból, cukorból és sütőporból. A jól kigyúrt tésztát három részre osztjuk majd az egyes részeket kisodorjuk és külön-külön megsütjük. Amikor kihűl, megkenjük kávékrémmel, és egymásra rakjuk. A tetejét is megkenjük krémmel és felszeleteljük. Kávékrém: Hozzávalók: 20 dkg porcukor, 20 dkg vaj és fél dl erős kávé. A vajat habosra keverjük. Folytonos keverés közben apránként beleszórjuk a cukrot és hozzáöntögetjük a hideg kávét. 20 percig keverjük. Ha pedig másféle süteményt szeretnél, akkor is nézzél be hozzánk.